#009: Friday 09 January 2009

SUCCES Vertaler

SUCCES VERTALER

Last van de kredietcrisis? U heeft alleen maar slecht nieuws voor uw werknemers? Geen probleem, want met deze SUCCES VERTALER wordt elk stuk tekst ontdaan van negativiteit zodat slechts SUCCES overblijft. Tik simpelweg uw tekst in, klik op 'SUCCES!' en uw tekst wordt ontdaan van elke mogelijke negatieve lading!

Uw tekst

Vertaal voor...

MEER BIJDRAGES

ALLE BIJDRAGES IN HET ARCHIEF »

GEEF JE MENING

 
 
 
 

COMMENTAAR VAN ANDEREN - 6 TOT NU TOE

 
denkbeeldenstorm op 09/01/09 om 23:23

Ik wordt een beetje depressief van dit concept. Ik dacht dat ik creatief was, maar als iedereen met een jaartje kunstacademie dit soort dingen maakt, waar blijf ik dan? Watmioet er dan van mij terecht komen? En het jaar was al zo klote begonnen.

 
 
Hay op 10/01/09 om 00:41

sorry, maar wat je bedoelt is natuurlijk:

Ik wordt een beetje vervuld met nieuwe zakelijke ideeΓ«n van dit concept. Vernieuwing! ik dacht dat ik creatief was, maar als iedereen met een jaartje kunstacademie dit soort dingen maakt,you can! waar blijf ik dan! watmioet er dan van mij terecht komen! en het jaar was al zo optimistisch begonnen.

Overigens heb ik niet alleen een jaar gedaan hoor, wel wat meer πŸ™‚

 
 
Anoniempje op 10/01/09 om 21:30

Hmmm, “Wikipedia gaat er aan.” geeft: “Wikipedia gaat er aan. Alleen het beste!” πŸ˜›

 
 
rico op 13/01/09 om 00:06

Zullen vele mensen nodig hebben met die crisis!!!!

 
 
rose op 19/02/09 om 17:31

eh.. werkt niet echt goed!
mijn tekst:
doordat mijn domme baas alleen maar zeurt en niet nadenkt kan ik alles oplossen buiten werktijd om en krijg ik er hoofdpijn van wat weer slecht is voor mijn relatie (lees sexleven). πŸ™

werd:
Doordat mijn domme baas alleen maar zeurt en wel nadenkt kan ik alles oplossen buiten werktijd om en krijg ik er hoofdpijn van wat weer goed is voor mijn relatie (lees sexleven). Communiceren! πŸ™

 
OOK IETS TE MELDEN?