#036: Thursday 05 February 2009

Smuldommetjes!

Smuldommetjes!

i.s.m. Maaike Jütten, Oliver Gee en Lena Paschen

MEER BIJDRAGES

ALLE BIJDRAGES IN HET ARCHIEF »

GEEF JE MENING

 
 
 
 

COMMENTAAR VAN ANDEREN - 7 TOT NU TOE

 
Rabbie ben Patsie, opperrabijn te Hangman's Creek, Arizona op 05/02/09 om 20:09

L.S.!

Dat de SMULDOMMETJES door hunne fabrikanten, de heeren JÜTTEN – sinds jaren gevestigd over den Dom te UTRECHT- uit de beste grondstoffen samengesteld worden en dat zij worden verpakt in ELEGANTE, DOORSCHIJNENDE zakjens, die op geen der tafels van VOORAANSTAANDE FAMILIËN DER HOFSTAD misstaan, valt schoon te leeren uit bovenstaand informatief lichtbeeld.
Dat de SMULDOMMETJES evenwel de tong zullen strelen van een ieder die het geluk zal smaken deze lekkernij met dit orgaan in contact te brengen, zal alleenlijk geloofd worden van eene OBIECTIEVE BUITENSTAANDER als mijzelve. Ik heb, als opperrabijn der EERSTE SYNAGOOGE TE HANGMAN’s CREEK in de Vereenigde Staten, het genoegen U te kunnen verzeekeren dat ik, uit hoofde mijner roeping, reeds vele SMULDOMMETJES genooten heb en dat mijn oordeel ZONDER UITZONDERING, DE VORM EENER FELICITATIE aan de heeren JÜTTEN te UTRECHT moet aannemen!

Met een’ stevigen handdruk,

PATSIE

 
 
Stef op 05/02/09 om 22:17

Ziet er zeer smakelijk uit. Jammer dat ik dat gemist heb!

 
 
Hay op 06/02/09 om 01:10

Jeetje. Die Rabbie ben Patsie toch! Wat een hartelijk dankwoord!

 
 
zabkar op 14/02/09 om 11:41

of om uit de delen op het werk.

 
 
Blaat op 18/02/09 om 11:52

Ik zou graag een gros hiervan bestellen voor een bijeenkomst volgende week, ik denk dat dit bij onze doelgroep zeker aanslaat! Welk adres kan ik mijn bestelling heensturen? Bij zulk een geweldig product met zo’n fantaaschtische smaak speelt prijs uiteraard geen rol! 😮

 
OOK IETS TE MELDEN?