#162: Wednesday 10 June 2009

Nieuw design voorproefje

365 DAGEN HAY logo

Deze website is inmiddels al weer bijna een half jaar oud, 161 dagen om precies te zijn. Het originele design van de site heb ik heel snel in een avondje in elkaar gezet en in de loop der maanden zo af en toe bijgewerkt. Maar het is intussen wel een klein beetje onoverzichtelijk geworden.

Tijd voor een herdesign dus. Klik op het plaatje hier beneden voor een preview van de nieuwe site. Wat puntjes over dit nieuwe design:

  • Er zijn nu drie grote knoppen aan de bovenkant: vandaag (de huidige bijdrage), archief (eerdere bijdrages) en info (algemene informatie)
  • Het archief zal de lange lijst met eerdere bijdrages bevatten die nu onderaan elke bijdrage staat. Dat zal dan met thumbnails zijn ipv alleen maar tekst.
  • Onder de bijdrage staan, behalve de bekende mooi/niet mooi knoppen en het commentaar nu ook thumbnails van de laatste vier dagen
  • Je kan dan ook kiezen voor de vier populairste bijdrages of vier gerelateerde bijdrages.
  • Onder aan elke pagina staat een korte tekst over de site.

Ik hoor graag wat je er van denkt. Is het ontwerp mooi? Lelijk? Moet de bovenkant kleiner? De knoppen een andere kleur? Geef je mening!

Thumbnail nieuwe site

MEER BIJDRAGES

ALLE BIJDRAGES IN HET ARCHIEF »

GEEF JE MENING

 
 
 
 

COMMENTAAR VAN ANDEREN - 2 TOT NU TOE

 
Emma op 10/06/09 om 00:24

Ik zou alle knoppen wat kleiner maken. Zo hoef je niet altijd zo ver te scrollen en dan valt de bijdrage van de dag ook extra op. De indeling van de knoppen is wel een enorme verbetering 🙂 Ik mis ook de zoekbalk in het nieuwe ontwerp. En linkjes naar je andere sites. De kleurtjes ben ik nog niet helemaal over uit… Vind het door de veel verschillende kleuren heel onoverzichtelijk worden… Maar 1 kleur is ook weer saai… Miss kleurtjes wat pastellerig?

 
 
Anoniempje op 12/06/09 om 10:55

KISS

 
OOK IETS TE MELDEN?