#200: Saturday 18 July 2009

Ch-ch-ch-ch-changes!

365 DAGEN HAY

Beste bezoeker van deze website. Je ziet hier de 200ste bijdrage. Vanaf vandaag zal er het een en ander gaan veranderen.

Ik ben begin dit jaar met deze site begonnen om mezelf te dwingen elke dag creatief te zijn. Dat is tot op zekere hoogte gelukt: ik heb een paar dingen gemaakt waar ik heel tevreden mee ben.

Echter, de laatste tijd is het dagelijks maken van een kunstwerk steeds meer een last geworden in plaats van een creatieve uitdaging. Omdat ik elke dag iets moet maken komt dat de kwaliteit ook niet altijd ten goede.

Ik heb daarom besloten om de opzet van deze website te wijzigen. Voortaan zijn er geen dagelijkse updates meer. Ik ben wel van plan om nog steeds elke week iets online te zetten (op zondag). En verder ook wanneer ik inspiratie heb en iets moois heb gemaakt.

Het is dus niet zo dat ik ga stoppen met 365 DAGEN HAY. Er zullen alleen geen dagelijkse updates meer verschijnen. Ik ben ook van plan om oude bijdrages te gaan verbeteren en het design van de site nog wat aan te passen na al het commentaar wat ik de afgelopen weken heb gehad.

Wil je weten wanneer er weer een nieuwe update online staat? Dat kan heel simpel, en wel via een van de volgende drie manieren:

Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben.

MEER BIJDRAGES

ALLE BIJDRAGES IN HET ARCHIEF »

GEEF JE MENING

 
 
 
 

COMMENTAAR VAN ANDEREN - 6 TOT NU TOE

 
Hees op 18/07/09 om 00:04

Niet mooi maar wel begrijpelijk. Dan maar mooiere dingen en daarvan niet zo veel meer. Succes voor de rest van de dagen (en daarna?)

 
 
Stef op 18/07/09 om 00:18

Klinkt goed. Het was een enorme uitdaging die je aangegaan bent en die je 200 (!) dagen hebt volgehouden. Echt ontzettend knap van je. Veel geproduceerd, een boel leuke en creatieve dingen laten zien. Nu is het tijd voor minder produktiewerk, maar nรณg meer mooie dingen! ๐Ÿ™‚ Succes! (en ik snap wel dat je ‘t niet kon volhouden, nu de zomerfeesten beginnen)

 
 
Emma op 18/07/09 om 15:43

Ik was ook al steeds heel verbaasd dat je het nog elke dag volhield, 200 dagen lang! Petje af! Het moet wel leuk blijven natuurlijk ๐Ÿ™‚

 
 
rose op 21/07/09 om 07:20

begrip alom. 200 dagen is niet nix. ik doe het je niet zomaar na. daar moet je je niet op verkijken. het is me wel wat! maar ja, je moet het zelf doen. en je hebt het zelf in de hand. het gaat uiteindelijk toch om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. maar dat hou je toch, he? en ach, het gaat erom dat je hebt geprobeerd. en je hebt het niet voor het oprapen. het is makkelijker te creeeren dan af te breken. maar ja, dat mag je op deze website weer niet zeggen.

๐Ÿ˜‰

ach alle begin is moeilijk maar over afsluiten rept niemand…

 
 
Suikertante op 21/07/09 om 12:06

Als je toch nog iets gaat doen aan de lay-out dan ook maar meteen een nieuwe naam!
Bijv.: AfenToeHay.nl of AfenToeHigh.nl etc.

 
 
Stef op 03/08/09 om 13:22

waar blijft die post van afgelopen zondag? ๐Ÿ™‚

 
OOK IETS TE MELDEN?